Poprawiona praca wygląda wg. mnie o wiele wiele ciekawiej Kolory teraz się jednolicą w fajną całość co nadaje zajebistego charakteru dla odbiorcy Duży PLUSIK dla Ciebie, choć mogłeś pomyśleć jeszcze nad napisem
Batman - kolejna praca gdzie brak GM... CM na napisie koszmarne, czy nie widzisz że poprzez takie ustawienie, napis jest całkiem nie odczytywalny ? Tu również proponuje pobawić się z kontrastem kolorów, a na pewno nabierze charakterystycznego wyglądu sprzyjającego dla oka oglądających
1. brzydka nic tu nie pasuje.
prawa lewa strona strasznie sie roznia.
2. widzialem ladniejsze sygny z tym stockiem tez brzydkie.
3. to chyba najlepsze z tych 3ech. napis do kosza.
kolorki tez za bardzo mi sie nie podobaja.
Widzę Twardo lutujesz Marcin'ie
Star Wars z 3ech wersji najlepiej tu wyróżnia się B&W ^ Chociaż z chęcią obejrzałbym to w żywszych kolorach, nie takich jak zapodałeś wyżej... napis troszeczkę spaliłeś, powinieneś zwiększyć fonta STAR WARS, a zmniejszyć republic commando.
Ghost Rider - Wyszedł fajnie, na początku nie zauważyłem wcale napisu bo tak się skitrał przez te CM Jeśli robisz CM na napisie staraj się jeszcze troszeczkę go wyróżnić żeby no lekko odstawał od reszty Jak patrze w co każdej Twojej pracy brak zabawy z kolorami, ze zjednoczeniem troszeczkę ich, wg mnie to już nie dociągnięcia w pracy.
GARA - Świetnie kombinowałeś, ale przekontrastowałeś maksymalnie, c4d mieszając się ze światłem daje jebooka ^^ powinieneś blur narzucić, wytrzeć z postaci i wtedy sharpen, albo topaz, jak kto woli tylko też bez przesady Napis, poprawka z rozrywki...
Naruto - całkiem ładnie skomponowana praca, wtop ok, napis bania, kolory mi się nie podobają taaakie jakieś monotonne v1 lepsiejsza, bo v2 to już konkret micha ^
Ogólnie rzecz biorąc nie Gardzisz pomysłami, chociaż troszeczkę trzeba by Ci było pod szlifować wykończenia, kolorystyka prac, napisy i będzie genial
Pozdrawiam !
Kakashi - B&W wygląda ciekawiej, bo w wersji kolorystycznej nie podoba mi się ten odcień. napis może być trochę spaliłeś lewą stronę, ale jest całkiem w porządku.
Uchiha - napis przedobrzony, brzydko wygląda tak jak i boki pracy, światełko jeszcze przejdzie... praca nie zbyt zachwycająca.
Sprite - tak samo jak w powyższej, parę spllaterków i CM, napis za duży i do tego nie współgra z resztą, słaba praca.
Muszę Ci powiedzieć, że ostatnia pracka całkiem przypadła mi do gustu Podoba mi się kolorystyka, ładnie pobawiłeś się z tłem. Napis również całkiem trafny. Wydaje mi się jednak, że brakuje Ci w niej nieco światła, jakieś świetliki czy coś w tym guście również byłoby jak najbardziej na miejscu. Ja bym całość jeszcze trochę wyostrzył, może delikatny topaz? Ramka tutaj nawet pasuje, ale ja bym ją wywalił Coraz lepsze pracki Marcin, mocne
Program graficzny: Photoshop
Wygrane: 3
Team: GangstasTM
Wiek: 14 Dołączył: 29 Kwi 2008 Posty: 196 Skąd: ja to wiem ?
Wysłany: 09 Paź 2009 06:33
Niewiedziałem że to forum jeszcze działa więc przypadkiem dzisiaj wszedłem i zadziałało, więc chciałbym wam pokazać moje nowe prace, aczkolwiek nie wiem czy jest w tym jakiś sens bo i tak mało osób odwiedza to forum i nudno sie troszke tu zrobiło. No ale cóż mam nadzieję że jak ktoś obejrzy te prace to mu się spodobają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum